Curs de arta pentru copii

DA VINCI ART SCHOOL organizeaza, in Bucuresti, un curs de arta pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, in perioada 28 februarie – 12 aprilie. Cursul cuprinde doua grupe si este alcatuit din 7 sedinte a cate 2 ore fiecare.

O lume fantastica este un curs de arta in care copiii isi vor dezvolta imaginatia si se vor apropia de natura prin intermediul unor serii de teme inspirate din lumea animalelor si a plantelor. Pe langa descoperirea naturii, copiii vor invata sa creeze animale, plante si o serie de creaturi si personaje fantastice care vin din lumea povestilor si se indreapta spre viitor. Copiii vor invata sa reprezinte lumea inconjuratoare si pe cea imaginara folosind diferite tehnici artistice de la desen, pictura la colaj si modelaj.

Pe parcursul cursului copiii vor fi incurajati sa-si dezvolte creativitatea si simtul estetic, sa lucreze in echipa, vor cunoaste tehnici de creatie artistica, iar satisfactia oferita de finalizarea unei lucrari le va creste implicit increderea in sine.

Coordonatorii cursului sunt artisti tineri, absolventi ai Universitatii de Arta –Bucuresti, cu pregatire pedagogica.

Costul cursului, care include materialele folosite este de 50 lei pe sedinta sau 330 lei pentru intreg cursul, plata la inscriere.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, la e-mail: cursuriarta@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *