Targul Educatiei la Universitatea Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va organiza in perioada 3-5 aprilie, intre orele 10:00-18:00, in Palatul Facultatii de Drept, Targul Educatiei in cadrul caruia toate facultatile din cadrul universitatii isi vor prezenta ofertele de studii pentru anul universitar 2009-2010 si vor oferi toate informatiile legate de Admiterea 2009.

Deschiderea oficiala a Targului Educatiei se va face vineri, 3 aprilie, ora 10:00, in prezenta unor personalitati ale vietii culturale si universitare romanesti.

Scopul principal al targului il constituie pezentarea ofertei educationale pentru absolventii de liceu (metodologia organizarii si dsfasurarii concursului de admitere, cifra de scolarizare pe profile si specializari la facultatile din cadrul Universitatii din Bucuresti) si pentru licentiati (specializari post-universitare, studii masterale). Targul Educatiei se adreseaza elevilor din ultimul an de liceu, absolventilor de invatamant liceal, posibili candidati la concursul de admitere la Universitatea din Bucuresti, precum si studentilor din anul terminal si absolventilor de invatamant universitar care doresc sa-si continue studiile in cadrul programelor doctorale sau masterale.

Fiecare facultate dispune de un stand propriu de prezentare a structurii facultatii (catedre, centre de cercetare) si a ofertei educationale (profile, specializari). Se vor putea obtine informatii direct la stand, de la persoane avizate (cadre didactice, studenti). Vor fi organizate evenimente artistice si culturale sustinute de catre studenti si ansambluri de minoritati nationale si tombele cu premii in carti.

Pana la debutul Targului, Universitatea din Bucuresti ii invita pe cei interesati sa-i urmeze cursurile, la Ziua Portilor Deschise. Astfel, in perioada 30 martie – 2 aprilie 2009, facultatile Universitatii asteapta sa fie vizitate de toti cei interesati sa cunoasca “mediul” in care isi vor petrece anii studentiei. Pe parcursul celor patru zile, vor fi organizate intalniri cu studentii si profesorii facultatilor, vizitatorii vor avea acces la cursuri deschise, la materiale informative, dar si multe alte surprize pentru a simti, in “avanpremiera” cum e sa fii student pentru o zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *