Workshopuri pe teme de maternologie

Asociatia pentru Promovarea Psihoterapiei si Facultatea de Psihologie a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti va invita sa participati la doua workshopuri pe teme de maternologie in zilele de 12-13 septembrie si 26-27 septembrie.

Lector este Laurence Demaire, presedintele Asociatiei Franco-Romane “Bebe Bienvenu” , autoare a doua carti traduse si publicate in Romania: “De unde vii, Victoria?” si “Victoria, sora mea de suflet si de necaz”. Incepand cu anul 1999, a sustinut numeroase formari in Romania pentru personalul care lucreaza cu copii abandonati, avand de asemenea si numeroase contacte cu maternitati pentru promovarea maternologiei.

Fiecare workshop este creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu cate 10 credite.

In zilelede 12-13 septemrbie, va avea loc cursul “Diferenta intre suferinta fatului si suferinta mamei”. Data-limita pentru inscrieri este 5 septembrie. Taxa de participare este de 300 de lei. Cursul se va desfasura la  Facultatea de Psihologie a Universitatii Spiru Haret, Bucuresti, Bd. Basarabia, nr. 256. Tematica principala va fi „Bebelusul vorbeste – Inainte de a se naste, un bebelus vorbeste cu parintii lui” – vor avea loc o prezentare teoretica, discutii pe grupuri, discutii frontale, prezentari de caz.

In zilelede 26-27 septemrbie, va avea loc cursul “Cum devenim femeie si mama? Cum devenim tata?”. Data-limita pentru inscrieri este 18 septembrie. Taxa de participare este de 300 de lei. Cursul se va desfasura la  Facultatea de Psihologie a Universitatii Spiru Haret, Bucuresti, Bd. Basarabia, nr. 256. Vor avea loc o prezentare teoretica, discutii pe grupuri, discutii frontale, prezentari de caz.

Pentru detalii si inscrieri, accesati www.roapp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *