Respiratia Holotropica

Marti, 13 ianuarie, la Bucuresti, la orele 18:30, are loc seminarul de „Respiratia Holotropica”, sustinut de Elena Francisc si Horia Turcanu.

Este o seara dedicata acelora care fac primii pasi in explorarea starilor de constiinta extinsa. Daca ati banuit vreodata ca dincolo de realitatea ”ordinara” mai exista ceva, daca ati intuit vreodata ca sunteti mai mult decat un trup inzestrat cu o oarecare inteligenta, daca ati avut intrebari despre voi insiva si despre Univers la care nu ati putut gasi un raspuns, atunci ati nimerit unde trebuia sa nimeriti. Acest seminar va propune o calatorie dincolo de frontierele mintii si a ceea ce sunteti obisnuiti sa credeti ca sunteti.

Respiratia Holotropica este o metoda puternica de intrare in stari de constiinta extinsa. A fost pusa la punct de celebrul psihiatru american Stanislav Grof care s-a inspirat in cercetarile sale din stravechi tehnici samanice raspandite pe intreaga planeta. Prin intermediul respiratiei avem acces la adevaratele dimensiuni ale fiintei noastre, putand experimenta trairi senzoriale, biografice, perinatale sau transpersonale. Puterea vindecatoare a acestui proces decurge din experimentarea adevaratelor dimensiuni ale constiintei umane extinse la scara intregului Univers si a adevaratei naturi a Fiintei. In acest sens, respiratia holotropica este o cale cu profunde implicatii spirituale si filosofice, caci nu mai este vorba despre o cunostere teoretica, prin intermediul mintii, ci despre o cunoastere experimentala a unitatii cu Intregul.

Inscrieri si informatii la telefoanele:

  • 0731.014.258 Alina Grama
  • 0722.645.583 Elena Francisc

Sau la e-mail: attranspersonal@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *