2010 – Un an de Viata Rotunda

Intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema “2010- Un an de Viata Rotunda” va avea loc in 26 ianuarie, la ora 18:30, in Bucuresti.

Iata trei motive pentru care sa participi:

Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea telurilor tale sa fie mai mare decat indoiala;

  • Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei constientiza dorintele, le vei face memorabile pentru tine si iti vei asuma raspunderea realizarii lor.
  • Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine in 2010 si astfel, vei evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Ce inveti in acest program:

  1. Sa incepi cu gandul la final deoarece “Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Ca toate lucrurile sunt create de doua ori: “Pentru toate exista o creatie prima, mentala, si una secunda, fizica” (Stephen Covey).
  3. Si poate cel mai important, ca drumul pana la atingerea obiectivelor necesita disciplina si… efort. “Nu ti se da niciodata o dorinta fara a avea si puterea de a o indeplini. Totusi, s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti din greu.”(Richard Bach)

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup bazate pe simbolizare si vizualizare. Deasemenea, vei folosi Roata Vietii (“The Wheel of Life”), un instrument de coaching simplu si puternic care iti ofera o radiografie in timp real a diferitelor aspect ale vietii tale.

Taxa de participare este de 80 lei. Plata se face pe loc.  

Abonament  trimestrial:
Daca participi la cele 3 intalniri din trimestrul I (22 februarie – „Inteligenta emotionala – Relatia cu sine” si 23 martie – „Inteligenta emotionala – Stilurile de lucru in echipa”), platesti doar 200 lei (economisesti 40 lei si ai un discount de 17%).

Inscrie-te trimitand e-mail la: daniela.elena.david@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *