Cunoaste-te pe tine insuti si metoda LIFO – seminar demonstrativ gratuit

Esti trainer? Esti coach? Esti specialist in resurse umane? Esti manager? Acum ai ocazia sa cunosti metoda LIFO® de dezvoltare a capitalului uman la seminarul gratuit organizat de 1MARATHON “Nosce te ipsum – Cunoaste-te pe tine insuti”. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Daca nu esti inca licentiat LIFO®, este timpul sa o faci pentru a-ti creste semnificativ performanta in activitatea de traning, recrutare, consiliere individuala, programe de evaluare si dezvoltare personala. Urmatorul program de licentiere va fi organizat de 1MARATHON in perioada 15-16 martie si ii va avea ca traineri pe Daniel Lixandru si Marius Popa, avand o experienta practica de 12 ani in aplicarea metodei.

Pe 3 martie, orele 14:00-17:30, in Bucuresti, trainerul Daniel Lixandru prezinta metoda LIFO (Life Orientation).

Beneficii

 • Cunoasterea calitatilor personale
 • Cunoasterea stilului personal in situatii favorabile si nefavorabile
 • Identificarea exceselor
 • Identificarea calitatilor pe care nu le folosesc, dar care-mi pot fi folositoare
 • Cunosterea metodei LIFO (Life Orientation) si a aplicatiilor in dezvoltarea capitalului uman
 • Beneficiile aplicarii metodei LIFO in activitatea profesionala

Programarea la seminar se solicita pana in data de 1 martie, ora 14:00, la telefon 0722.549326 sau e-mail daniel.lixandru@1marathon.ro. Confirmarea va fi facuta pe e-mail.

Agenda seminarului

 1. Prezentare obiective generale si specifice
 2. Ce este dezvoltarea personala?
 3. Valori si calitati care ne plac / care nu ne plac
 4. Completarea chestionarului de identificare a stilului personal
 5. Prezentare generala a metodei LIFO
 6. Interpretarea pofilelor individuale
 7. Detalierea celor 4 orientari LIFO
 8. Stilul personal in conditii favorabile si nefavorabile
 9. Analiza pofilelor individuale
 10. Studiu de caz – recunoasterea stilurilor LIFO
 11. Semnificatia subscorurilor – intentie, comportament si impactului asupra celorlalti
 12. Alte aplicatii ale metodei LIFO: vanzari, leadership, managementul schimbarii, dezvoltarea echipelor, negociere, coaching, managementul stresului
 13. Beneficiile metodei in activitatea profesionala

La baza Metodei LIFO® sta ideea ca, fiecare persoana are numai calitati, eventualele „defecte”, fiind, de fapt, calitati utilizate in exces. Aceste calitati pot fi incadrate in asa numitele orientari comportamentale, patru la numar, identice ca valoare, si ele descriu reactia persoanei in conditii normale si de stres.

Stabilirea „Stilului Personal” se face in urma completarii unui chestionar. Completarea chestionarului se face sub indrumarea unui consultant sau trainer licentiat si dureaza intre 15-20 de minute. Rezultatele chestionarului pot fi discutate imediat fie individual fie in cadrul grupului. Pe baza chestionarului se poate elabora (la cerere) un raport individual de 18-20 de pagini care cuprinde informatii detaliate despre diferitele comportamente predilecte sau mai putin utilizate de respectiva persoana.

La ora actuala exista chestionare care acopera diferite domenii de interes cum ar fi: stil personal, echipa, conducere (leadership), vanzare, negociere, stres, etc. Metoda ofera de asemenea solutii pentru imbunatatirea si utilizarea acestor stiluri comportamentale.

Chestionarele referitoare la stilului personal sunt usor de aplicat si evidentiaza modul preferat de reactie comportamentala al fiecaruia, atat in circumstante favorabile cat si sub stres.

Instrumentele specifice metodei, explicatiile aferente si eventualele exercitii, se pot aplica (doar de catre consultanti acreditati) in cadrul oricaror programe de instruire care cuprind unul sau mai multe dintre subiectele mentionate in lista de mai jos. De asemenea metoda se mai poate folosi in cadrul programelor de coaching si in recrutarea si evaluarea personalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *