Cum ne influenteaza timpul modul de a fi?

Cursul „Nu-mi aduce anul, ce-mi aduce ceasul!” se va desfasura in zilele de 1 si 2 mai, incepand cu ora 10:00. Worskshopul va avea loc la sediul Coaching Essence din strada Negustorilor, nr. 12, et. 2, in Bucuresti.

Cum ne influenteaza timpul modul de a fi? Cand ne referim la experientele sau la obiectivele noastre, vorbim din perspectiva unui prezent continuu prin care ne raportam fie la trecut, fie la viitor. Constiinta lui “acum si aici” e constiinta propriei existente la un moment dat. Odata ce te eliberezi de sclavia lui “nu am timp” si incetezi sa vorbesti despre viata ta ca si cum ar fi ceva strain tie, inseamna ca ai devenit constient de prezentul din tine.

Ai nevoie de o mai buna organizare a timpului? Vrei sa afli mai multe despre tine si despre comportamentele tale? Te simti lipsit de resurse, de inspiratie si de motivatie? Vrei sa imbunatatesti performantele, randamentul si productivitatea? Sau pur si simplu vrei sa te energizezi si sa te relaxezi?

Cursul trateaza modul in care reusesti – urmand modele de succes, dar si tehnici si procese specifice din diverse zone de dezvoltare mentala – sa ramai conectat in prezent.

Inscrieri si detalii, la Anne Manoliu anne.manoliu@bizcoaching.ro sau la telefon: 0753.012.234.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *