Oferta pentru cabinetele de psihologie

Portalul Psihologie.ro ofera posibilitatea tuturor cabinetelor de psihologie/psihiatrie sa-si faca cunoscute activitatea, dotarea, programele, dar si de a-si prezenta profesionistii.

Acest fapt se poate realiza in regim de abonament lunar sau anual. Abonamentul ofera urmatoarele beneficii:

1.    prezentarea, in maximum 3000 de semne, a cabinetului (activitate, dotari, programe, formari)
2.    atasarea la prezentare a maximum 5 poze
3.    prezentarea poate contine la final un link catre un site (al cabinetului sau un site de profil)
4.    prezentarea poate fi reactualizata lunar, la cerere
5.    prezentarea poate contine un numar nelimitat de date de contact (telefoane si e-mailuri)
6.    prezentarea, in maximum 2000 de semne, a psihologilor/terapeutilor/psihiatrilor care lucreaza la cabinet, o poza a fiecaruia si date de contact (telefoane, e-mailuri)
7.    publicarea pe site-ul Psihologie.ro a maximum trei articole/anunturi, la sectiunile „Stiri”/ „Formari”/ „Evenimente”, in cazul abonamentului lunar (cu mentiunea ca acestea vor fi editate si corectate de editorii site-ului Psihologie.ro)
8.    publicarea pe site-ul Psihologie.ro a unui numar nelimitat de articole/anunturi la orice sectiune in cazul abonamentului anual (cu mentiunea ca acestea vor fi editate si corectate de editorii site-ului Psihologie.ro)
9.    publicarea la sectiunea „Psy Editors” a articolelor scrise de angajatii cabinetului in perioada contractarii abonamentului (cu mentiunea ca acestea vor fi editate si corectate de editorii site-ului Psihologie.ro)
10.     publicarea la sectiunea „Profil de psiholog” a unor interviuri cu angajatii cabinetului in perioada contractarii abonamentului (realizate de editorii Psihologie.ro cu angajatii respectivi)

Mentiuni:

Cabinetul care a contractat abonamentul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza site-ului Psihologie.ro prin anunturi, prezentari, articole.

Nici un articol/anunt/interviu si nici o prezentare nu vor fi publicate daca nu corespund conditiilor mentionate mai sus si daca nu sunt editate/corectate de editorii Psihologie.ro pentru ca acestea sa fie conforme cu cerintele publicarii oricarui material pe site.

Din momentul predarii si publicarii articolelor la sectiunea „Psy Editors” si a interviurilor la sectiunea „Profil de psiholog”, acestea devin proprietatea Psihologie.ro si pot fi republicate in orice alt format (revista, site, blog, carte etc.) doar cu acordul Psihologie.ro.

Prezentarea cabinetului de la sectiunea „Cabinete de psihologie” este vizibila doar in perioada contractarii abonamentului. Restul articolelor/anunturilor/interviurilor vor ramane vizibile pe site atat timp cat decide administratorul site-ului; perioada putand fi mai lunga sau mai scurta fata de perioada abonamentului, acest fapt fiind decis in exclusivitate de administratorul site-ului.

La inceputul/sfarsitul fiecarei prezentari, pe homepage-ul site-ului sau la inceputul/sfarsitul fiecarui articol/anunt/interviu, cabinetul poate solicita publicarea unui banner (sau a mai multor bannere), conform ofertei de publicitate afisate pe site.

Bannerele vor fi, de asemenea, vizibile doar pe perioada contractarii publicitatii, conform contractului semnat intre parti.

Tariful pentru abonamentul lunar este de 70 de lei, iar cel pentru abonamentul anual este de 700 de lei.

Date de contact:

  • E-mail: redactia@psihologie.ro sau office@psihologie.ro
  • Telefon: 0729.729.871 (numai intre orele 11:00-14:00; 18:00-20:00)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *