Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” recruteaza studenti

In perioada 4-22 octombrie 2010, Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” desfasoara o campanie de recrutari pentru toti studentii interesati.

Recrutarea se va incheia printr-o prezentare oficiala a Asociatiei, desfasurata in cadrul unei intalniri deschise intre Consiliul Director si toti cei interesati in data de 22 octombrie, la orele 20:00, in amfiteatrul DIV al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi.

Dupa aceasta intalnire, cei care doresc sa se implice vor completa un formular de inscriere si vor fi selectati in urma interviurilor programate ulterior. Persoanele care nu au avut ocazia sa ia parte la prezentarea oficiala, dar doresc totusi sa se inscrie in SPP, pot descarca formularul de inscriere de pe site-ul www.asociatia-spp.ro si sa solicite o programare pentru interviu in orice perioada a anului.

Daca esti un proaspat boboc al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei sau daca esti doar un student interesat de viata dintr-un ONG studentesc ce are contacte cu alte Asociatii de profil din tara si din intreaga Europa, te poti alatura Asociatiei „Societatea Pentru Psihologie”.

Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” este o organizatie nonguvernamentala, infiintata in aprilie 2004 de catre un grup de studenti ai Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi. Incepand cu anul 2007, este membra COGNOSIS – Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania si EFPSA – European Federation of Psychology Students’ Associations.

Asociatia „Societatea Pentru Psihologie”

  • Adresa: Str. Toma Cozma nr.3, IASI-700554
  • Web site: www.asociatia-spp.ro

Persoana de contact: Carmen I. Romila

  • Telefon: 0727 764726
  • E-mail: spp@asociatia-spp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *