Zana Norilor te invita sa sarbatoresti Ziua Norilor!

„Sunt pe cer, vin cu vant, ploua pe pamant, in suflet sunt”  – iata ce trebuie sa stie copiii duminica la intalnirea cu Zana Norilor. Toti  iubitorii de nori sunt invitati sa participe duminica, 10 octombrie 2010, ora 12:.00, la Baneasa Shopping City la un flash-mob inedit de sarbatorire a norilor si a … emotiilor: ZIUA NORILOR – eveniment organizat de „Zana Norilor”.

„Zana Norilor” – concept educativ dedicat relatiei dintre copii si parinti, realizat de Andreea Mihaela Stan, va invita alaturi de Lumea copilului, Esenzza Publicis, Algida, Nestle, Roxana si Dani Susca – Photography si impreuna cu partenerii media Radio ZU, Revista Baby, Aimee.ro, 121.ro, Parenting.ro, PsihoShop.ro si Roton la prima sarbatoare a norilor in Romania.

Sub titlul „Mentine senin cerul sufletului tau” pe 10 octombrie 2010 va avea loc la Baneasa Shopping City (intrarea de la fantana arteziana) incepand cu ora 12.00 intalnirea cu Zana Norilor care ii va invata pe copii ca sentimentele se transforma, precum norii. Va avea loc o expozitie de desene ale copiilor intitulata „Norul de iubire”,  jocuri si concursuri  „Norul cu Noroc”, piesa de teatru „Norul de Iubire” cu trupa Lumea Copilului, dupa un scenariu al Zanei Norilor. Invitatii – juriu sunt: Raluca Moianu, Razvan Popescu (Radio ZU), Dan Marinas (Aimee.ro – resurse de dezvoltare personala), Madalina Baboiu (artist plastic, Lumeacopilului.ro). Ei vor premia cele mai expresive desene ale „Norului de Iubire” realizate de copiii de la gradinitele si scolile participante.

La ora 13:00, in spatiul exterior (tot la intrarea principala a Baneasa Shopping City – fantana arteziana)  va avea loc flash-mob-ul pentru toate varstele „Salutul Zanei Norilor”: „sunt pe cer, vin cu vant, ploua pe pamant, in suflet sunt!”. Razvan Popescu (Radio ZU)  ii va invita pe cei care se vor alatura acestei sarbatori a norilor sa formeze un lant uman in forma de Nor intr-un spatiu cu marcaj special, forma care se va transforma intr-o inima. Toata atmosfera va fi ghidata prin dans si aerobic de  multiplul campion national si balcanic Stelian Tufaru – binecunoscutul „antrenor de vedete”. Pentru toti copiii prezenti o toneta speciala Algida va oferi gratuit nori dulci de… inghetata !

Toti iubitorii de nori sunt asteptati: copii, parinti, adolescenti. Impreuna vom onora norii si vom sarbatori emotiile, caci, asa cum spune Zana Norilor „norii sunt gandurile si sentimentele noastre!”.

„Zana Norilor” reprezinta o colectie de carti si jocuri educative pentru copii, adevarate instrumente de lucru cu emotiile, avand recomandarea psihologilor Cristiana Haica si Alexandra Gorea.

Veniti alaturi de partenerii nostrii Algida si Esenzza Publicis pentru a dona copiilor asistati social. Cumpara doua carti si doneaza una dintre ele unui copil care cunoaste toate emotiile si a trecut prin toti norii. Pe langa inghetata gratuita oferita copiilor, Algida doneaza si materiale promotionale.

Pentru detalii suplimentare accesati www.zananorilor.ro si www.zananorilor.blogspot.com.
Contact: Andreea Mihaela Stan – tel. 0740.077.533

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *