Sexul in lume

In lume, sexul oral este cel mai raspandit in randul austriecilor si al brazilienilor, arata cel mai recent Studiu Global Durex privind sexualitatea.

Sexul oral este cel mai raspandit in randul austriecilor (80%) si al brazilienilor (77%), in timp ce elvetienii asaza in top fanteziile sexuale (77%), iar thailandezii (68%) sunt fani ai materialelor erotice. Cine crede ca doar tinerii au chef de sex greseste. Deoarece acelasi studiu arata ca 48% din persoanele peste 55 de ani practica sexul oral si peste o treime din ele face apel la fantezii erotice.

Studiul global a fost realizat pe un esantion de 26.000 de persoane din 26 de tari din intreaga lume, avand ca scop colectarea de informatii privitoare la sexualitate.   

OPINIE. Studiul scoate in evidenta o dinamica a sexualitatii impresionanta, observa conferentiar doctor Daniel Popescu. Si totusi nu reuseste sa fie sursa de satisfactie. Evident se pune intrebarea de ce? In opinia specialistului nostru, conf. dr. Daniel Popescu, cel mai mare dusman al sexualitatii este stresul, boala de care, de regula, sufera ambii parteneri care formeaza un cuplu. 

CITESTE TOT ARTICOLUL: "Sexul in lume"

Jurnalul National, 29 septembrie 2007 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *