Student. Stiinta. Societate. Perspective interdisciplinare

Asociatia Studentilor in Asistenta Sociala din Universitatea de Vest Timisoara si Asociatia Psiho Transfer Timisoara va invita la Sesiunea Studenteasca de Comunicari Stiintifice (editia a III-a) cu titlul „Student. Stiinta. Societate. Perspective interdisciplinare”.

venimentul este organizat sub auspiciile Catedrelor de Asistenta Sociala, Psihologie, Sociologie si Antropologie din cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara. Evenimentul va avea loc in data de 16 mai, in incinta Universitatii de Vest din Timisoara.
                                                                                         
Organizatorii propun o abordare comprehensiva a prefacerilor realitatii romanesti intr-un spatiu al dialogului si al (auto)reflexivitatii ce va sta sub semnul interdisciplinaritatii. Pot participa la manifestare sunt studenti in asistenta sociala, psihologie, sociologie si antropologie, stiinte politice, jurnalism, litere precum si in teologie. Sesiunea va cuprinde comunicari stiintifice, doua conferinte, precum si o sesiune poster.  

Temele propuse spre abordare sunt urmatoarele:

  1. Sistemul de asistenta sociala la nivel european;
  2. Poltici antidrog la nivel local, national si european;
  3. Caracterul comprehensiv al managementului (management de caz, de program/proiect, organizational, management-ul stress-ului etc.);
  4. Mass media si asistenta sociala;
  5. Politici sociale din perspectiva politologica,
  6. Psihologie clinica (psihologia varstelor, psihologia personalitatii, psihopatologie);
  7. Psihologie organizationala (psihologia muncii, psihologie manageriala, consilierea carierei);
  8. Psihologie educationala si consiliere scolara;
  9. Psihologie sociala (psihologie interculturala, etnopsihologie, psihologie sociala aplicata, psihologie economica, psihologie environmentala).

Participarea poate fi confirmata pana la data de 16 aprilie, la adresa de e-mail: studentevent2008@yahoo.com, trimitand titlul comunicarii dvs., rezumatul lucrarii in limba romana (maxim 250 de cuvinte), precum si resursele materiale necesare (videoproiector, retroproiector, marker etc).

Taxa de participare este de 10 lei pe care organizatorii va roaga sa o achitati contactand urmatoarele persoane: Chis Loredana (reprezentant AS-ASUT si responsabila pentru plata taxei de catre studentii in asistenta sociala, stiinte politice, jurnalism, teologie) – telefon 0742.561.715, respectiv Toma Andrada (vicepresedinte Psiho Transfer si reprezentant al studentilor in psihologie) – telefon 0724.816.719.

Programul sesiunii de comunicari va va fi pus la dispozitie prin adresa de e-mail mentionata mai sus, pana in data de 24  aprilie. Se vor acorda diplome de participare participantilor cu lucrari stiintifice. Cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, de aceea va rugam sa ne trimiteti in format electronic lucrarea comunicata la adresa de e-mail mentionata. Numarul maxim de pagini admis este de 7,  incluzand bibliografia. Conditii generale de tehnoredactare: Times New Roman 12; titluri 14; spatiere intre randuri 1,5; margini 2 cm sus/jos; 2,5 stanga/dreapta; diacritice romanesti.
     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *