Performanta in leadership prin etica si integritate

„Performanta in leadership prin etica si integritate” este tema primei conferinte din Romania la care European Mentoring & Coaching Council Romania va reuni profesionisti din domeniile business, coaching si mentoring.

Evenimentul toamnei din acest an vizand trei domenii conexe – Coaching, Mentoring si Leadership – va avea loc la Bucuresti, pe data de 29 octombrie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti si va fi organizat de European Mentoring & Coaching Council Romania (EMCC).

Aflata la a patra editie, conferinta anuala cu participare internationala a EMCC continua traditia evenimentelor de inalt nivel organizate pana acum si dedicate managerilor, profesionistilor din coaching, mentoring si HR. Anul acesta a fost aleasa o tema care, nu doar tine prima pagina a stirilor, ci starneste si vii controverse in randurile practicienilor din domeniul leadershipului: “Performanta in leadership prin etica si integritate”. Vor fi reuniti la eveniment lideri din mediul de business cu specialisti in coaching si mentoring.

Concentrandu-se pe relatia dintre leadership, coaching & mentoring, evenimentul supune reflectiei intrebari incitante:

  • Ce inseamna, concret, etica si integritate in leadership?
  • Ce contributii de ultima ora aduc neurostiintele in relatia actiune/gandire integra si abilitatea de a fi lider?
  • Cum devin etica si integritatea ingredientele magice care genereaza un business stabil si prosper pe termen lung?
  • De ce avem nevoie de manageri integri si etici in mediul de afaceri din Romania si cum ii putem crea?
  • Cum poate o actiune etica sa genereze performanta constanta?
  • In ce fel ne poate stimula etica la nivel personal si la nivelul organizatiei?
Stefan Andrei - resize

Stefan Andrei, Presedintele EMCC Romania

”Agenda evenimentului aduce in fata participantilor cateva personalitati cu reputatie in zona coachingului si leadershipului pe plan international. Avem invitati prestigiosi si din mediul de afaceri din Romania, lideri din business si specialisti in coaching, mentoring, training. Evenimentul include prezentari, workshopuri si discutia panel New Paradigm, New Business si este adresat managerilor si liderilor din business, profesionistilor in coaching & mentoring, specialistilor HR, trainerilor si tuturor celor interesati de domeniul coaching & mentoring si leadership. Pentru mai multe detalii va invit sa vizitati site-ul evenimentului la www.emcc-romania.ro”, precizeaza Stefan Andrei, Presedintele EMCC Romania.

 

 

Fondata in 1992, organizatia EMCC reuneste peste 6000 de profesionisti din 24 de tari. Infiintata in 2012, EMCC Romania are statut de organizatie non-guvernamentala si non-profit si este afiliata la EMCC International, promovand si sustinand principiile si practica mentoringului si coachingului la cele mai inalte standarde etice si de calitate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.emccouncil.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *