Grup de Dezvoltare Personala

In perioada 3 noiembrie – 15 decembrie 2015, sunteti invitati sa participati la un nou grup de dezvoltare personala in Bucuresti.

Participantii  vor invata sa fie mai constienti de sine si de ei insisi in relatie cu ceilalti, sa comunice mai eficient si sa fie mai prezenti in viata lor.

Psihoterapeutul Roxana Draghici va folosi tehnici din¬†Analiza Tranzactionala si Programarea Neuro-Lingvistica pentru a-i invita pe participanti sa se “joace” cu concepte precum: starile eului, drivere, injonctiuni, triunghiul dramatic, ascultarea activa, backtrackingul, piramida nivelurilor neurologice.

Intalnirile vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de marti, de la ora 19.00 la ora 21.30, timp de sapte saptamani.

find yourself-1

Pot participa studenti la psihologie, persoane care sunt la inceput de drum in domeniul psihologiei, oricine isi doreste sa se cunoasca mai bine intr-un cadru primitor si securizant.

Numarul maxim de participanti este de 15 persoane.

Costul participarii la grup este de 45 lei/persoana. Participantii isi iau angajamentul de a plati si intalnirile la care nu pot ajunge.

La ultima intalnire se vor acorda diplome de participare cu mentionarea orelor de dezvoltare personala. Aceste ore se pot lua in calcul pentru obtinerea dreptului de libera practica pentru consiliere sau psihoterapie.

Facilitatorul grupului de dezvoltare personala este Roxana Draghici, psihoterapeut sub supervizare in analiza tranzactionala, Master NLP, Formator ANC.

Inscrierile se fac prin e-mail, la rocsana.draghici@yahoo.com sau la telefon 0761.336.950.

Locul intalnirilor va fi comunicat participantilor inainte de inceperea grupului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *