“Solutionarea conflictelor… cu inima”

Asociatia pentru Comunicare Non-Violenta va invita la workshopul "Solutionarea conflictelor… cu inima", in perioada 12-13 aprilie, la Bucuresti (Pipera, Sediul After School Scolar AS, str. Matei Basarab nr. 42).

Trainingul se axeaza pe rezolvarea de conflicte prin Comunicare Nonviolenta (metoda conceputa si dezvoltata de doctorul in psihologie Marshall B. Rosenberg).

Traineri sunt Ian Peatey si Merike Kahju. Ian Peatey este originar din Marea Britanie si locuieste in Polonia. Lucreaza cu metoda de Comunicare Nonviolenta din 2001 si are peste 12 ani de experienta ca trainer pentru organizatii precum PricewaterhouseCoopers, Comisia Europeana, British Telecom si Telos Partners.

Merike Kahju este trainer certificat in Comunicare Nonviolenta, locuieste in Estonia si are o vasta experienta internationala. Pasiunea ei este sa ajute familiile sa deprinda abilitati de comunicare armonioasa.

Workshopul va beneficia de traducere in limba romana.

Taxa de participare este 180 euro. Cadrele didactice si studentii beneficiaza de reducere.

Pentru detalii si inscriere, contacteaza Asociatia pentru Comunicare Non-Violenta – Monica Reu (monica_reu@yahoo.com) sau http://acnv.web.officelive.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *