Conferinta internationala “Calitatea interventiei in psihoterapia de familie”

Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi (APFC) organizeaza conferinta internationala cu tema ”Calitatea interventiei in psihoterapia de familie: imbogatirea repertoriului terapeutului”.

Evenimentul va avea loc la Iasi, în perioada 30-31 mai, si include workshopuri si prezentari de lucrari în plen. El se adreseaza psihoterapeutilor de familie, persoanelor înscrise în programul de formare al APFC, studentilor/masteranzilor interesati de psihoterapia de familie, profesionistilor ce lucreaza cu familia.

La conferinta participa personalitati europene de marca ale psihoterapiei de familie: Kyriaki Polychroni (Institutul Anthropos, Atena), John Burnham (Parkview Clinic- Birmingham), Noga Nabarro (Shinui Institute for Systemic Studies- Israel).

Din partea APFC vor sustine workshop-uri formatorii Elena Ceuca si Diana Laura Ciubotaru. De asemenea, avem placerea de a o avea ca invitata pe Anneke van Steenbergen-Postma, membra a NVRG (Olanda), initiatoarea si coordonatoarea programului de formare în psihoterapia de familie a membrilor fondatori ai APFC Iasi.

Participantii la conferinta vor obtine credite prin Colegiul Psihologilor din Romania.

Pana la 1 mai, taxa de participare este de 480 lei, iar pentru cei inclusi in programul de formare al APFC- 450 lei. Dupa 1 mai, taxa este de 540 lei, iar pentru cei inclusi în programul de formare al APFC- 480 lei.

Detalii, www.apfc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *