Conventia ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati in Romania

Conventia ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati in Romania se va desfasura in zilele de 22-23 septembrie, in Timisoara.

Fundatia Pentru Voi va invita sa participati la conferinta nationala cu participare internationala “Conventia ONU cu Privire la Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati in Romania”. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Initiativei pentru Sanatate Mentala din cadrul Institutului pentru o Societate Deschisa, Budapesta.

Inscrierea se poate face pana in data de 12 septembrie! Detalii, la telefoanele: 0256-228.062, 0356-421.215, sau e-mail: pentruvoi@pentruvoi.ro, web: www.pentruvoi.ro.

Nu se percepe taxa de participare! Organizatorii vor asigura mesele de pranz din cele doua zile ale conferintei percum si cina festiva din data de 22 septembrie. Nu se acopera cheltuielile legate de transport si cazare.

Fundatia Pentru Voi vine in intampinarea organizatiilor care au nevoie de sprijin material pentru participarea la eveniment, prin oferirea a 10 burse care acopera cheltuielile de cazare pentru 10 persoane. Acestea vor fi cazate in camere de doua persoane la Hotel Timisoara, unde se va desfasura si conferinta. Aceste burse nu acopera si cheltuielile de transport!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *