Tabara de psihoterapie integrativa

In perioada 7-11 noiembrie, se organizeaza un grup de formare continua la tabara de psihoterapie integrativa la Raul Alb, jud. Caras Severin. Organizator este centrul Sistem Psi Timisoara. Grupul este deschis specialistilor si persoanelor interesate de dezvoltarea personala.

Sunt invitati sa participe psihologi, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), precum si absolventi ai altor facultati si persoane interesate de dezvoltarea personala.

Grupul de formare continua se desfasoara interactiv, avand scopul perfectionarii profesionale pentru psihologi/ medici/ psihoterapeuti si al dezvoltarii personale pentru ceilalti participanti.

Formator este Gina Chiriac, care este psiholog, formator in psihoterapie integrativa si psihoterapeut independent in psihoterapie integrativa si hipnoza clinica si terapie Eriksonian si formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Detalii si inscrieri, pe www.sistempsi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *