Seminare practice de Respiratie Holotropica, la Bucuresti si Timisoara

Marti, 20 ianuarie 2009, ora 18:30, are loc, la Bucuresti seminarul practic de „Respiratie Holotropica”. Workshopul se va organiza si in zilele de 23, 24 si 25 ianuarie, in Timisoara.

Respiratia Holotropica este o metoda de vindecare si auto-explorare, metoda ce integreaza perspective din cercetari asupra constiintei, antropologie, psihologii abisale, psihologie transpersonala, practici spirituale orientale si traditii mistice din toata lumea. Termenul de “Holotropic” desemneaza actul de  “a te indrepta spre intreg” (gr). Procesul in sine nu utilizeaza instrumente complicate, folosind muzica si respiratia ca vehicul pentru a accesa o stare largita de constiinta. Aceasta stare activeaza procesul de vindecare al psihicului uman, facilitand o serie de experiente interioare specifice.

Trainer este Elena Francisc, care s-a specializat in cadrul Institutului de Cercetari si Terapii Transpersonale (IRETT), Franta, si a Institutului Grof Transpersonal Training (GTT) din California, USA.

Taxa de participare este de 120 lei.  Studentii cu varsta pana in 25 ani beneficiaza de o reducere de 30 lei.

Detalii si inscrieri, la e-mail: attranspersonal@gmail.com.

Pe 27 ianuarie, Asociatia de Terapii Transpersonale organizeaza o alta seara de „Comunicare Nonviolenta” incepand de la ora 19:00, in Bucuresti. Trainer va fi Mona Reu. Inscrieri si detalii, la e-mailul de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *