Contracte psihologice

Pe 31 martie are loc cea de-a VII-a editie a conferintei “Psihologia la locul de munca” cu tema “Contracte psihologice”.

Ca manager, recunosti ca resursa cea mai valoroasa a companiei sunt oamenii si, in aceeasi masura, recunosti ca utilizarea acestei resurse este cea mai mare provocare. Cum faci fata acestei provocari? Cum poti intelege mecanismele care ii fac pe oameni sa reactioneze in diferite situatii sau care ii motiveaza sa atinga performanta? Unde si Cum citesti regulile nescrise?

Contractul psihologic este cel mai des “incheiat” contract. Dar si cel mai incalcat… Desi nescris, el sta la baza oricarui tip de relatii.

De ce aceasta tema? Deoarece contractul psihologic pare a fi problema numarul 1 in organizatiile actuale, cand angajatii nu mai cred in deviza “un job pe viata”, ci in “cat mai multe si mai diverse”.

Evenimentul isi propune sa arunce o privire in interiorul naturii relatiilor de la locul de munca, sa descopere cum principii din psihologie te ajuta sa dezvolti lideri si manageri eficienti, sa imbunatatesti munca in echipa, sa cresti motivatia, sa faci fata schimbarilor si sa asiguri imbunatatirea performantelor organizatiei.

Vorbitori:

  1. Romeo Cretu (HRD)
  2. Dr. Delia Virga (Universitatea de Vest Timisoara)
  3. Amalia Picleanu (Tandem Consulting)
  4. Domnica Petrovai (MIND INSTITUTE)
  5. Radu Ionescu (RDI)
  6. Bogdan Serbanescu (BCR)
  7. Ane Mary Ormenisan (ARAT)
  8. Cristina Manole (Exceed)

Taxa este de 75 euro+TVA pentru membrii Business-Edu.

Pentru programul complet si alte detalii viziteaza www.psihologia.business-edu.ro.

Alte detalii si inscrieri, la e-mail: daniela.alixandru@business-edu.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *