Recrutare trainer

Centrul Euroregional pentru Democratie din Timisoara (CED) organizeaza, in perioada 27 aprilie – 17 mai,  doua sesiuni de pregatire (3 zile/sesiune) in domeniul educatiei civice. Prin organizarea acestor sesiuni CED isi propune familiarizarea elevilor de liceu cu beneficiile cunostintelor, atitudinilor si comportamentelor civice si stimularea interesului lor pentru activitati civice si de voluntariat si cresterea semnificativa a implicarii lor in cadrul unor initiative concrete de educatie si proiecte civice.

La  fiecare sesiune participa elevi din clasele IX-XI si cadre didactice (in total 25 participanti) din Periam, Peciu Nou, Dudestii Vechi (judetul Timis), Anina (judetul Caras Severin) si Santana (judetul Arad).

Persoanele interesate sa desfasoare aceasta activitate de instruire sunt rugate sa trimita un curriculum vitae si o scrisoare de intentie la urmatoarea adresa: Centrul Euroregional pentru Democratie, strada Semenic, nr. 10, Timisoara, cod 300035, prin fax la 0256-436633 sau la urmatoarea adresa de e-mail  zbereczki@regionalnet.org.

Criteriile de selectie includ:

  1. pregatire specifica si experienta relevanta in domeniul educatiei civice;
  2. experienta generala de formator, minim 2 ani;
  3. abilitati de comunicare interpersonala avansate. (trimiteti o inregistrare video sau un link video din cadrul unui training desfasurat de dvs.)

Instructorul selectat va trebui sa adapteze informatiile prezentate la specificul grupului de instruire, sa redacteze un suport de curs (ghid) si un raport de training. Totodata, acest ghid va trebui sa prezinte si metode si tehnici implementare a unor proiecte civice.

Sesiunile de training se vor desfasura in Timisoara. CED nu acopera cheltuielile cu transportul, cazarea sau masa trainerului.

Data limita de aplicare este 20 aprilie, ora 15:00. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Informatii suplimentare pot fi obtinute prin e-mail la:zbereczki@regionalnet.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *