Tabara de psihanaliza aplicata “Literatura si film”

Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata AIPsA va invita la tabara de psihanaliza aplicata “Literatura si film”, ce se va desfasura la Sibiu, in perioada 1-5 august.

Evenimentul este primul de acest gen in Romania si presupune participarea la seminarii teoretice interactive şi la ateliere practice de interpretare in domeniile literaturii si filmului, imbinate cu activitati de agrement si excursii.

Pentru detalii si inscrieri, trimiteti un e-mail la adresa e_psihanaliza@yahoo.com. Termenul de inscriere este 31 mai. Selectia se va face in urma unui interviu motivational.

Se pot inscrie:

  1. Psihanalisti si psihoterapeuti interesati de valorificarea psihanalizei in afara cabinetului;
  2. Studenti si licentiati, cu precadere ai facultatilor de litere, teatru si film, filosofie, istorie, muzica, arhitectura si urbanism, stiinte politice, sociologie, psihologie, pedagogie, medicina, dar si de la alte discipline; persoane interesate de psihanaliza aplicata in diferite domenii, inclusiv in domeniul lor profesional sau de formare.

Teme:

  • Raportul dintre psihanaliza clinica si psihanaliza aplicata: ce este fiecare, prin ce difera si ce au in comun.
  • Criterii de aplicare a psihanalizei si criterii de interpretare psihanalitica in general; ce este “psihanaliza salbatica” (cu deosebire in aplicatiile extraclinice).
  • Metode de aplicare a psihanalizei la literatura.
  • Aplicatii la opere literare si cinematografice, cu vizionari si dezbateri (de ex.: cartea si filmul Parfumul sau Cartea tuturor intentiilor de Marin Malaicu-Hondrari).

Taxa de participare:

  • daca este platita pana la data de 15 mai: 550 lei
  • daca este platita dupa data de 15 mai: 650 lei

Taxa de participare include cheltuielile de cazare si de participare la activitatile taberei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *