Scoala de Vara COGNOSIS – Primul pas in dezvoltarea ta personala

In perioada 6-14 august, in Cluj Napoca, are loc “Scoala de Vara COGNOSIS” organizata de Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania (COGNOSIS),avand ca tema “Dezvoltarea personala”.

Cea de a III-a editie a Scolii de Vara Cognosis isi propune sa faciliteze formarea personala dar si profesionala a studentilor ce doresc sa urmeze o cariera in domeniul psihoterapiei (si alte domenii conexe), sa contribuie la dezvoltarea personala a studentilor si sa ofere premisele necesare unei viitoare formari in psihoterapie.

Scoala de Vara va cuprinde 4 module de workshopuri, fiecare modul cotinand 3 workshopuri. Durata unui workshop este de 2 zile (aproximativ 14 ore). Fiecare participant va putea opta pentru acel modul ce cuprinde abordarile psihoterapeutice pe care doreste sa le exploreze.

Timp de 6 zile studentii vor participa la o serie de sesiuni de formare si dezvoltare personala concepute astfel incat sa completeze bazele teoretice ale fiecarui participant in legatura cu principalele abordari terapeutice din Romania, dar in acelati timp sa contribuie la formarea unui nivel ridicat de autocunoastere, autocontrol emotional si dezvoltare a  abilitatilor de comunicare si relationare cu ceilalti. De asemenea, participantii vor avea ocazia intr-una din zile sa viziteze imprejurimile orasului Cluj Napoca, in cadrul unei excursii oferite de organizatori.

Feedback-urile pozitive primite in anii trecuti, prezenta unora din cei mai renumiti psihoterpeuti din Romania si efortul depus de intreaga echipa organizatoare reprezinta garantia pentru un proiect de calitate.

Mai multe informatii despre Scoala de Vara COGNOSIS de anul acesta si editiile anterioare pe www.cognosis.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *