Educatia Parentala – Sprijin pentru Noua Generatie

Conferinta internationala “PETIT – Educatia Parentala Impreuna cu TIC – Sprijin pentru Noua Generatie” va avea loc pe 16 octombrie, la Iasi.

Societatea Romana pentru Educatie Permanenta organizeaza la Iasi, pe 9 octombrie, conferinta internationala de diseminare a proiectului european “PETIT – Educatia Parentala Impreuna cu TIC – Sprijin pentru Noua Generatie”, proiect co-finantat de Uniunea Europeana in cadrul Programului “Invatarea pe toata durata vietii”, actiunea Grundtvig.

Conferinta va avea loc in data de 16 octombrie in sala de conferinte a Grupului Scolar Agricol “Mihail Kogalniceanu”, Miroslava, judetul Iasi. Conferinta doreste sa ofere tuturor factorilor interesati oportunitatea de a cunoaste rezultatele proiectului, precum si de a participa la dezbateri si a prezenta lucrari pe urmatoarele teme:

  • Modele de educatie parentala in gradinite si scoli
  • Comunicarea intre parinti si copii
  • Educatia TIC pentru adultii dezavantajati
  • Copiii si Internetul
  • Cunostinte si abilitati necesare parintilor in mediul familial
  • Parintii si educatia permanenta

Pentru a participa puteti sa va inscrieti pe site-ul conferintei la adresa: www.srep.ro (sectiunea “Formular de inscriere”).

Psihologie.ro va recomanda volumele de succes scrise de Alain Braconnier – “Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta” si “Cum sa fii o mama buna pentru fiul tau”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *