Seminar de psihoterapie de grup cu Richard Page si Peter J Hawkins

Seminarul de psihoterapie de grup cu Richard Page si Peter J Hawkins va avea loc in zilele de 19-21 martie 2010, la Timisoara. Seminarul se desfasoara sub egida Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa. Tematica seminarului este „Psihoterapie nestructurata de grup”.

Cele mai multe seminarii si workshopuri de formare in psihoterapia de grup se refera la psihoterapia structurata de grup, interactiunile structurate constrangand uneori potentialul de invatare care poate apare in grupuri mai putin structurate. Cu ajutorul psihoterapiei nestructurate de grup putem atinge obiective terapeutice, promova dezvoltarea personala si crea relatii.

Participantii la seminar vor invata despre beneficiile interactiunilor care nu se supun unor tipare predeterminate. Se va lucra pe dezvoltarea personala si aplicatii terapeutice prin tehnici care implica creativitatea, feed-back-ul si insight-ul, depasirea problemelor legate de negare in psihoterapia de grup. Abordarea este accesibila psihiatrilor, psihologilor, medicilor, consilierilor, asistentilor sociali si psihoterapeutilor. Vor fi studiate concepte teoretice psihodinamice si existentiale. Unul din beneficiile majore este acela ca vom invata cum sa interpretam mai bine interactiunile care apar in contextul relatiilor si a grupului ca intreg.

Informatii suplimentare si inscrieri:

  • tel. 0730.591.771
  • e-mail: cabinet@psihoterapia.eu sau dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Richard Page este profesor emerit in consiliere educationala si consiliere psihologica la Universitatea din Georgia si director fondator al Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa. Principalele sale activitati de cercetare se refera la psihoterapia si consilierea de grup, tratamentul dependentei de alcool si droguri si psihoterapia multiculturala. A fost presedintele Asociatiei Internationale pentru Dependente si presedinte al Consiliului National al Consilierilor din Anglia. Timp de 6 ani a fost editor la Journal of Addictions and Offender Counseling. Autor a numeroase carti si articole, formator in psihoterapie de grup si psihoterapie integrative. Conduce seminarii si cursuri de psihoterapie nestructurata de grup, teorie si practica in consilierea de grup, consilierea si psihoterapia dependentilor de substante, teoria consilierii si psihoterapiei, psihoterapie si consiliere multiculturala, etc.

Peter J Hawkins este director fondator si in prezent presedintele Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa, profesor consultant la ISMAI, Portugalia. Peter J Hawkins este formator in psihoterapie si hipnoza clinica si conduce grupe de formare in Grecia, Cipru, Italia, Spania si Portugalia. Cartile sale au fost traduse in rusa, chineza, romana, greaca si spaniola si este autor a numeroase lucrari stiintifice. Este director adjunct al Institutelor Erickson din Madrid si Porto si membru al consilului editorial al Revistei Europene de Hipnoza Clinica. Peter Hawkins a fost consilier al Societatii Britanice de Psihologie si a condus mai multe proiecte europene in domeniul psihologiei clinice in Romania, Uzbekistan si tarile vest- europene. In Anglia este formator in hipnoza clinica si face parte din consiliul director al Societatii Britanice de Hipnoza Clinica si Academica. In sfera sa de interes intra psihosomatica, chimioterapia, tulburarile de somn, psihosexologia, sarcina si nasterea, si psihoterapia copilului.

Taxa de participare la seminar este de 150 euro la cursul BNR. Pana in data de 30 ianuarie 2010 puteti achita avansul de 75 euro la cursul BNR. Avansul achitat nu se returneaza. Pana in data de 28 februarie 2010 puteti achita restul de 75 de euro la cursul BNR.

Membrii Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, ai Societatii Romane de Psihodrama J L Moreno si ai Asociatiei Romane de Psihodrama beneficiaza de o reducere de 15% la taxa de participare (127,5 euro).

Se ofera reducere de tarife 10% si pentru studenti (135 euro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *