Personalitatea in Context Organizational

A 11-a editie a Conferintei Internationale APIO “Al. Rosca ” va avea loc in Bucuresti, intre 7 si 9 aprilie 2011. Partenerul principal va fi SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative). Psihologi, experti in resurse umane si, de asemenea, pe oricine interesat de aspectele legate de psihologie aplicata in campul muncii sunt invitati.

Conferinta va avea loc la sediul SNSPA din strada Dr. Emanoil Bacaloglu, nr. 2 si in incinta Hotelului Marshal.

Editia din 2011 a Conferintei este dedicata Personalitatii in Context Organizational. Psihologia personalitatii este una din ramurile cele mai dezvoltate ale psihodiagnosticului, cu ramificatii multiple in zona industrial-organizationala, clinica si educationala. Din toate ramurile psihodiagnosticului, este probabil cea mai prolifica arie de studiu, atat in studii teoretice cat si in cercetari practice, fapt demonstrat de numarul imens de studii publicate in psihologia mondiala, care se concentreaza asupra unor aspecte ce tin in mod indubitabil de personalitate.

Pentru a marca aceasta turnura a Conferintei, invitatul special pentru editia din 2011 este profesorul Gian Vittorio Caprara, corifeul scolii de psihologie italiene, fondatorul catedrei de psihologie de la Universitatea Sapienza din Roma, astazi una dintre cele mai puternice scoli de psihologie aplicata din Europa si din lume.

Sunt incurajate pentru inscrierea in conferinta lucrari empirice si teoretice din toate ramurile psihologiei muncii, industriale si organizationale, precum si a stiintelor si ariilor conexe: stiintele comunicarii, resurse umane etc. Indiferent daca aceste lucrari se vor concentra pe conceptul de personalitate, sau pe alte concepte la fel de importante, ele vor fi binevenite in sesiunile de Poster, Comunicare orala, Symposium, sau adresa speciala.

Pentru a putea inscrie o lucrare individuala (poster/prezentare orala), un simpozion sau un workshop puteti completa formularele de inscriere de pe site-ul APIO si sa le trimiteti pana la data 1 martie 2011 pe adresa: abstract@apio.ro.

Taxe de participare pana pe 15 februarie:

Membru APIO – 200 lei
Non-Membru APIO – 340 lei
Student – 170 lei

Taxe de participare intre 16 februarie-1 aprilie:

Membru APIO – 300 lei
Non-Membru APIO – 400 lei
Student – 210 lei

Taxe de participare pentru inregistrarea pe loc:

Membru APIO – 400 lei
Non-Membru APIO – 645 lei
Student – 280 lei

Participarea la conferinta este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

  • Participare ca audient – 5 credite;
  • Participare si Prezentare Orala – 12 credite;
  • Participare si Poster – 12 credite;
  • Participare si Lucrare Simpozion- 12 credite;
  • Participare si Participare Workshop – 10 credite.

Contact: conferinta@apio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *