Congresul National al Studentilor la Psihologie este organizat de Cognosis – Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania, iar echipa de organizare este formata din voluntari ai asociatiilor studentilor la psihologie din Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Iasi. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 16-18 septembrie 2011.
Obiectivul principal al evenimentului este punerea bazelor unei comunitati de practicieni si cercetatori bine dezvoltata in care profesionistii din diferite centre colaboreaza pentru a rezolva probleme reale ale societatii in care traim oferind servicii de calitate catre comunitate sau generand cunostinte avansate prin cercetare aplicata si fundamentala.
Programul evenimentului este structurat pe mai multe tipuri de activitati: keynote speaches, prelegeri, workshopuri si sesiuni de comunicari stiintifice.
Prelegerile si keynote speach-urile vor avea loc in „plen” si vor putea fi audiate de toti participantii inscrisi la Congres. Nu este nevoie sa specifici in formularul de inscriere daca doresti sa participi sau nu.
Sesiunea de comunicari stiintifice va avea doua sectiuni: „proiecte de cercetare” si „studii finalizate”. La prima dintre sectiuni te poti inscrie cu un proiect chiar daca nu ai reusit sa strangi inca datele sau sa faci analizele. Prezentandu-ti lucrarea in fata juriului vei putea primi un feedback care sa te ajute sa-ti imbunatatesti design-ul inainte de a derula studiul, de a intelege mai bine ce variabile iti scapa din vedere sau din contra, cum ai putea sa prezinti mai bine sau sa publici mai usor studiul pe care l-ai realizat. Ambele sectiuni sunt adresate atat studentilor cat si masteranzilor indiferent de domeniul mai specific al psihologiei in care se incadreaza studiul sau proiectul de cercetare.
Workshopurile din cadrul evenimentului sunt grupate in patru sesiuni si te poti inscrie la un singur workshop pentru fiecare dintre acestea. Fiecare workshop va avea o durata de aproximativ trei ore si pentru a permite un cadru interactiv, numarul de locuri pentru fiecare workshop va fi limitat la 30 de inscrieri.
Inscrierile vor fi deschise pana pe data de 9 septembrie ca audient si pana in data de 5 septembrie ca si participant cu lucrare (data limita de acceptare a abstractelor).
Taxa de participare care include audierea keynote speach-urilor, a prelegerilor si a cate unui workshop din fiecare sesiune de workshopuri este de 40 lei daca o achiti inainte de 9 septembrie, atunci cand se vor finaliza inscrierile. In limita locurilor disponibile, va puteti inscrie si dupa aceasta data sau chiar la debutul evenimentului, insa taxa in aceasta situatie va fi 60 de lei. Modalitatea de plata va fi comunicata celor inscrisi in aproprierea datei de inchidere a inscrierilor.
Inscrieri si alte detalii: www.cnsp.ro