Doda Elektroda – cantareata blonda aproape la fel de inteligenta ca Einstein

Cu mult peste media situata intre 85 si 115. Cu un asa IQ a fost imediat invitata sa faca parte din Olimpul inteligentelor mondiale: Mensa. Asociatia internationala care grupeaza cele mai inteligente persoane de pe planeta – pentru a deveni membru trebuie sa faci parte din cele doua procente din populatie cu un IQ foarte ridicat – a invitat-o oficial sa se uneasca celorlalti 100.000 de asociati supradotati.

Printre ei, matematicieni, fizicieni si economisti de talie mondiala. Obisnuita cu scena, unde apare mai mult dezbracata decat imbracata, Doda nu pare foarte intimidata de colegii din Mensa si a anuntat ca accepta invitatia. Nu e tocmai singura.
Din grupul desteptilor face parte de foarte mult timp fosta playmate Julie Peterson, care are in comun cu „colega” poloneza aparitiile pe coperta Playboy. Aparitia Dodei complet goala in editia poloneza din decembrie 2005 a facut furori, i-a implusionat cariera de cantareata, acum fiind solista formatiei Virgin si o prezenta constanta pe posturile de televiziune.

CITESTE TOT ARTICOLUL: "Doda Elektroda – cantareata blonda aproape la fel de inteligenta ca Einstein "

Gandul, 17 octombrie 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *