Psihodiagnoza proiectiva si terapie analitica szondiana

Asociatia Szondi organizeaza un grup formare in „Psihodiagnoza proiectiva si terapie analitica szondiana”, din 9 februarie, la Bucuresti. Formator este psiholog Dumitru Ivana, presedintele Asociatiei Szondi din Romania (ASR).

Programul de formare este recunoscut de Institutul Szondi din Zurich (Elvetia) si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cursantii primesc 20 credite pentru fiecare modul de curs.

Cursul se tine in weekenduri (sambata si duminica), intre orele 9:00-17:00. Cursurile vor avea loc in Bucuresti, la club Mandala, in strada Paleologu nr. 20.

Image

Foto: Leopold Szondi

Fiecare modul dureaza 152 de ore. Investitia este de 350 euro pe modul. Plata se face in rate semestriale. Se acorda reducere de 20% sau un Test Szondi original pentru plata integrala la inceputul cursului. Testul Szondi se procura prin ASR de la Institutul Szondi din Zurich si costa 79 euro. Pretul testului nu este inclus in costul modulului. In functie de numarul de comenzi se acorda reduceri.

Cursul este adresat doar absolventilor cu formatie socio-umana si medicala (psihologi, asistenti sociali, rezidenti, psihiatri, etc) cu solide cunostinte de psihopatologie, psihologie clinica, psihodiagnostic, psihiatrie. Atestarea se face, la finalul formarii, la nivel de psihoterapeut practicant in supervizare.

Participantii vor invata, printre altele:

  • cum sa aplice si sa interpreteze principalele tehnici de psihodiagnoza proiectiva: Szondi, Lucher, Rorschach, Rosenzweig, TAT si derivate ale lor;
  • cum sa evalueze psihologic pacientii, sa utilizeze Szondi Test si celelalte tehnici proiective in clinica si terapia tulburarilor psihice sau alte domenii;
  • cum se realizeaza un examen psihodiagnostic;
  • cum sa aleaga procedurile corecte de relationare cu pacientul in cadrul intalnirilor.

Informatii, conditii de inscriere si rezervari, la www.leopoldszondi.ro si la e-mail: info.szondi@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *