Scoala de vara de Psihoterapie Pozitiva

„Suflet si minte – un intreg” este tema Scolii de vara de Psihoterapie Pozitiva ce se va desfasura intre 26 si 31 mai, la Hotel Four Seasons, Vartop (Arieseni) judetul Alba.

Scopul organizatorilor este ca participantii la formarile de la Asociatia de Psihoterapie Pozitiva, studentii, formatori din tara si strainatate sa se intalneasca pentru a avea posibilitatea de a face schimb de experienta.

Printre temele abordate se vor numara:

  • Supervizare prin metoda Psihoterapiei Pozitive
  • Tranfer – contratransfer
  • Cei 5 pasi specifici Psihoterapiei Pozitive
  • Tipuri de conflict: conflict actual, conflict de baza, conflict intern

Se vor organiza workshopuri de aproximativ 8 ore zilnic. Ele vor fi planuite pe nivele de formare: specifice Cursului de Baza in Psihoterapie Pozitiva sau specifice Cursului Avansat.

Au fost invitati urmatorii formatori: Hamid Peseschkian (Germania), Arno Remmers (Germania), Horatiu Albini (Romania – psihodramatician), Ivan Kirillov (Rusia), Maxim Goncharov (Rusia), Christian Heinrichs (Germania).

Fiecare participant trebuie sa achite 1.350 lei, care acopera cazarea (5 nopti), masa (6 zile) si taxa de participare. Transportul nu este asigurat.

Inscrieri se pot face la adresa de e-mail: office@positum.ro sau la numarul de telefon 0744.427.933 sau telefon/fax: 0264/43.88.19. Formularul de inscriere se gaseste pe site-ul www.positum.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *