Curs introductiv de Analiza Tranzactionala “101”

International Center for Transactional Analysis (ICTA) organizeaza, in perioada 9-11 mai, cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala (AT) “101”, sustinut de Joost Levy (PTSTA in domeniul organizational si CTA in domeniul educational) din Olanda. Se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple toate conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale.

Cursul se adreseaza oricui doreste sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam timpul si modul in care deciziile pe care le-am luat in copilarie au impact asupra vietii noastre de zi cu zi.

Acest curs este recomandat atat persoanelor interesate de domeniile: organizational, educational, psihoterapie si consiliere, cat si celor care vor sa utilizeze AT pentru dezvoltarea personala.

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la acest workshop.

Cursurile vor avea loc in sala 401 (cladirea noua, etajul 4) din sediul Facultatii de Sociologie- Psihologie, Universitatea Spiru Haret, bulevardul Basarabia nr. 256, sector 3, Bucuresti.

Taxa de participare este de 200 lei pentru cei din Bucuresti, 150 lei pentru studenti si membrii ARAT cu contract integral si 140 lei pentru participantii din alte orase. Taxa se poate achita in numerar intre orele 9:00 – 9:45, in data de 9 mai.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, le puteti contacta pe Ane-Mary Ormenisan – ta_institute@yahoo.co.uk sau pe Coman Anca – anca_coman@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *