Conferinta Nationala de Psihodrama

Prima Conferinta Nationala de Psihodrama va avea loc in Cluj-Napoca, intre 14-16 noiembrie.

Programul conferintei va fi impartit in doua sesiuni de comunicari/postere si trei sectiuni a cate sase workshopuri sustinute in paralel.

Colegiul Psihologilor va acorda 10 credite pentru participarea la conferinta si 12 credite pentru conducatorii de workshop.

Conferinta va fi organizata in cooperare cu Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), Colegiul Psihologilor din Romania (CPR), Institutul de Psihodrama pentru Europa (PIfE) si Federatia Europeana a Organizatiilor de Training in Psihodrama (FEPTO), si va beneficia de participarea extraordinara a urmatorilor invitati : Hilde Gött (Germania), Manuela Maciel (Portugalia), Natacha Navarro Roldan (Spania), Jörg Burmeister (Elvetia).

Aceasta conferinta este recunoscuta de SPJLM ca parte a formarii psihodramatice, reprezentand 3 unitati de formare (18 ore), fiind echivalata cu un seminar special atat in etapa de baza cat si in etapa superioara. Lucrarile se vor tine in romana si engleza (pentru invitatii speciali, cu traducator).

Pentru membrii SPJLM si ARPsiC taxa este (pana in 1 septembrie) de 140 euro, iar dupa aceasta data est de 160 euro. Practicienii achita inainte de 1 septembrie 160 de euro, dupa, 180 euro. Cei care urmeaza o formare in psihodrama platesc 80 de euro, inainte de 1 septembrie, si 100 euro, dupa. Studentii platesc 80 de euro, iar cei care sunt in formare la alte scoli psihoterapeutice achita 100 euro.

Detalii, la e-mail: info@delaizvorlaizvor.ro sau web www.delaizvorlaizvor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *