Realitati la senectute

Conferinta Nationala de Psihogeriatrie „Realitati la senectute” va avea loc in perioada 26-28 septembrie, in Piatra Neamt, la Grand Hotel Ceahlau – sala Boema. La lucrarile Conferintei vor participa personalitati de seama din psihologie, geriatrie – gerontologie, asistente sociala. Manifestarea este creditata  de Colegiul Psihologilor din Romania si Colegiul Medicilor din Romania.

Conferinta se adreseaza psihologilor, asistentilor sociali, medicilor specialisti si medicilor de familie, asistentilor medicali. De asemenea, conferinta este deschisa tuturor specialistilor ce lucreaza in context socio-medical, precum si specialistilor in devenire, absolventi ai universitatilor de psihologie, asistenta sociala, medicina si ai scolilor postliceale sanitare.

Pot participa si studenti la facultatile de psihologie, asistenta sociala, medicina etc. interesati de varsta senectutii si de modul in care se pot implica in « arta imbatranirii ».

Puteti participa cu lucrari in urmatoarele domenii:

  • Psihologie clinica
  • Psihologia educatiei
  • Psihologie sociala
  • Psihoterapie

Lucrarile vor fi prezentate sub forma de comunicari stiintifice in cadrul sectiunii „Rolul psihologului in sprijinul varstnicilor”, iar rezumatul lor cuprinzand titlul si numele autorului, institutia la care lucreaza, (completate in Formularul de inscriere) vor fi comunicate pe adresa  alz_neamt@yahoo.com, pana la data de 26 septembrie, ora 10:00, sau aduse direct la Conferinta in format electronic.

Taxa de participare este de 150 lei. Studentii la specializarile psihologie, asistenta sociala, medicina, sociologie etc. vor achita o taxa de participare de 50 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *