Psihosomatica Aplicata si Medicina Comportamentala

A III-a Conferinta Nationala a Societatii de Psihosomatica Aplicata si Medicina Comportamentala se desfasoara in zilele de 25 si 26 octombrie.
 
Tematica primei zile va fi „Normalitatea psihica si parametrii ei de definitie bio-psiho-sociali”, iar tematica zilei de 26 octombrie – „Psihosomatica bolilor cardio-vasculare”.
 
Participantii la conferinta vor primii puncte EMC (pentru medici) sau credite de Formare continua (pentru psihologi). Membrii societatii si cei interesati de prezentarea unor comunicari orale sau postere pot transmite titlurile pana la 13.10.2008 si vor trimite rezumatele pana la 17.10.2008, pe adresele de e-mail iamandb@yahoo.com, opopavelea@hotmail.com, aurorapsih@yahoo.com.
 
Conferinta se va desfasura in Sala de consiliu a Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Taxa de participare este de 100 lei, iar pentru studenti este de 30 lei. Taxa de membru al societatii este de 100 lei (asigura accesul la site-ul societatii). Pentru plata in zilele desfasurarii conferintei se va plati o taxa de 150 lei.
 
Detalii, la: iamandb@yahoo.com; iamandb@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *