Scenariul de viata – o poveste despre relatii

Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT) si Catedra de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, va invita la cea de-a II-a editie a Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala, cu tema “Scenariul de viata – o poveste despre relatii”, organizata in Timisoara, in perioada 28 – 30 noiembrie, precum si la workshopurile conexe acestei conferinte, din zilele de 27 noiembrie si 30 noiembrie/1 decembrie.

Analiza Tranzactionala (AT) ofera o imagine asupra modului in care oamenii sunt structurati din punct de vedere psihologic si cum personalitatea acestora se reflecta in comportamente lor. AT este o teorie a comunicarii cu aplicabilitate in domeniul analizei si consultantei organizationale, un sistem de psihoterapie individuala, de grup, de cuplu si familiala si  o  metoda de analiza si interventie in mediul educational. AT poate fi folosita in orice domeniu in care este nevoie de intelegerea individului si a relatiilor si comunicarii dintre indivizi.

O parte dintre workshopurile din cadrul conferintei vor fi coordonate de catre trainerii: John Parr, Marea Britanie; Birgitte Heiller, Marea Britanie; Alex Piotrowska, Marea Britanie; Mario C. Salvador, Spania; Roger Day, Marea Britanie/Romania.

Se ofera discount la taxa de participare pentru inscrierile facute pana la data de 30 octombrie. Taxele de participare le gasiti la www.arat.ro.

Se acorda credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.

Detalii, la de e-mail: conferinta.arat2008@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *