Cine sunt EU?

„Cine sunt EU?” este tematica workshopului care va fi sustinut de psihologul Jure Biechonski, creatorul hipnoanalizei tranzactionale. Workshopul se va desfasura intre 7 – 10 noiembrie, in Bucuresti.

Psih. Jure Yoram Biechosnki este psihoterapeut, licentiat al facultatilor de istorie, filozofie, literature franceza, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universitatilor: Universitata Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume. Prof. Jure Biechonski este format in consiliere familiala (SUA), psihodrama (Berlin), terapie prin arta si dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva si analitica, si creator al hipnoanalizei tranzactionale.

Problema identitatii si a spiritualitatii in hipnoterapia transpersonala psihoterapeutica leaga stiinta psihologiei si arta filosofiei cu uneltele magice ale hipnozei. Astfel, se merge mai departe de problematica obisnuita pentru a se realiza o identitate integrata pentru client. Aceasta noua specialitate a psihologiei ne faciliteaza cresterea de-a lungul cursului vietii, cu accent pe aspecte ce privesc sanatatea, sexualitatea, emotiile si aspecte vocationale, sociale si spirituale.

La acest workshop vei invata sa:

  • intelegi pattern-uri si teme care se repeta in viata noastra
  • intelegi mesajele subconstiente care influenteaza alegerile din viata noastra
  • eviti accidentele fizice si emotionale capatand un control mai bun asupra propriei vieti
  • scapi de „trebuie” si „nu ai voie” obtinand libertate emotionala si spirituala
  • faci alegeri de pe pozitie de libertate
  • iti afli menirea si pornesti pe drumul indeplinirii ei
  • explorezi teritoriile  „Pasiune”, „Misiune” si „Compasiune”
  • traiesti o viata mai autentica

Se va acorda participantilor diploma eliberata de Scoala Internationala de Hipnoterapie Analitica si Cognitiva si Psihoterapie Integrativa.

Taxa de participare la workshop este de 600 lei, iar pentru cei care au mai participat la programele lui Jure Biechonski si pentru studenti este de 500 lei.

Pentru detalii si inscrieri, la e-mail: harmony_garden@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *