Bipolaritatea performantei: individ – organizatie

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza in perioada 18-19 martie, a treia editie a Simpozionului de comunicari stiintifice ā€˛PSIHOPOL III” pe teme de psihologie, intitulat ā€˛Bipolaritatea performantei: individ – organizatie”, la Bucuresti, Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor.

Detalii si inscrieri la e-mail: psihopol3@yahoo.com

Taxa de participare este de 100 lei si se achita de catre fiecare participant la simpozion, indiferent daca participa cu sau fara lucrare. Taxa pentru achizitionarea volumului cu lucrari este de 40 lei. Taxa de participare pentru un workshop este de 60 lei.

Sectiuni de prezentare

  1. Recrutare, selectie si cunoastere psihologica.
  2. Analiza si diagnoza organizationala.
  3. Psihoterapie si psihologie clinica.

Workshopuri

  • Recrutare, selectie si integrare organizationala – lector univ. dr. Georgeta Panisoara – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Catedra de Psihologie, Universitatea Bucuresti.
  • Cunoasterea si activarea grupurilor sociale – asistent univ. dr. Florinda Golu – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Catedra de Psihologie, Universitatea Bucuresti.
  • Eficienta relationala – lector univ. dr., psihoterapeut Diana Lucia Vasile – Facultatea de Psihologie – Sociologie, Universitatea Spiru Haret, Bucuresti.

Inscrierile la workshopuri se fac telefonic la numarul 021.316.21.70 (int. 26427, 26428).

Data limita pana la care se primesc lucrarile insotite de talonul de participare este 25 februarie. Data limita a inscrierii ca audient este 2 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *