Lucrul cu trauma si impactul sau relational

Centrul de formare „Interactie Academie” din Antwerp, Belgia in colaborare cu Fundatia Internationala pentru Copil si Familie organizeaza un Program de Formare Continua in Domeniul Terapiei de Familie. Centrul organizeaza in 14 si 15 martie, seminarul „Lucrul cu trauma si impactul sau relational”, in Bucuresti (Fundatia Internationala pentru Copil si Familie, str. Occidentului nr. 44, sector 1).

Formatori sunt Ellen Reijmers (Directorul departamentului Cercetare si Dezvoltare si coordonatorul programului de psihoterapie al Interactie Academie, din Antwerp, Belgia) si Kris Decraemer (Psiholog clinician la Universitatea Catolica din Louvain; a realizat formari suplimetare in psihoterapia Gestalt, terapia sistemica, hipnoterapie si EMDR) – Centrul de formare „Interactie Academie” din Antwerp, Belgia.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 10 credite.

Taxa este de 290 lei cu plata pana la 1 martie si 310 lei cu plata in perioada 1-6 martie.

Inscrieri: odee@kappa.ro sau tel.: 021/318.85.81; 021/310.89.06.

Pentru grupuri mai mari de 7 persoane se va acorda o reducere de 10%. Pentru persoanele care se inscriu si la seminarul „Schimbarea realitatilor: creativitatea si jocul in terapia cu copiii si cu familiile acestora”, din 17 si 18 martie, se va acorda o reducere de 10%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *