Psihodiagnoza proiectiva si terapie szondiana

Asociatia Szondi din Romania organizeaza din 14-15 martie , in Bucuresti, cursul de formare: “Psihodiagnoza proiectiva si terapie analitica szondiana”.

Asociatia Szondi din Romania organizeaza curs de formare in “Psihodiagnoza proiectiva si psihoterapie analitica szondiana” singurul cursĀ  recunoscut in Romania de Institutul Szondi din Zurich (Elvetia) si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cursantii
primesc 20 de credite/modul.

Formator este Dumitru Ivana – Presedinte ASR. Acesta a desfasurat o activitate de aproape 40 de ani la catedra de psihiatrie a UMF Carol Davila, in cadrul Spitalului de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia”, Psiholog clinician principal, singurul formator al unui program in Szondi Test si psihoterapie analitica szondiana recunoscut de catre Institutul Szondi din Zurich si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, supervizor in psihologie clinica, Presedinte al Asociatiei Szondi din Romania, Membru al Societati Internationale Szondi, Membru al Asociatiei Psihiatrilor Liberi din Romania.

Cursul este adresat doar absolventilor cu formatie socio-umana si medicala (psihologi, asistenti sociali, rezidenti, psihiatri, etc) cu solide cunostinte de psihopatologie, psihologie clinica, psihodiagnostic, psihiatrie, cu o experienta de viata si nu in ultimul rand, entuziasm care sa-i motiveze spre psihologia destinului.

Inscrieri si informatii: info.szondi@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *