Program formativ in psihanaliza de cuplu

Incepand cu data de 27 iulie 2009 s-a infiintat Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie A.R.P.C.F – Institutie Formatoare in Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu Acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Programul formativ in psihoterapie psihanalitica de cuplu este acreditat atat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cat si de catre APSY-LIEN Franta – Asociatie Colaboratoare in parteneriat cu Universitatea V Paris.

Incepand cu luna septembrie 2009 demareaza in Bucuresti inscrierile pentru candidatii care doresc si vor sa se specializeze in psihoterapie psihanalitica de cuplu.

Programul formativ in psihoterapie psihanalitica de cuplu este sustinut de catre formatori romani (recunoscuti de catre Colegiul Psihologilor) in cooperare cu formatori francezi membri colaboratori si formatori ai Asociatiei Romane de Psihanaliza de Cuplu si Familie.

Diplomele care atesta specializarea in psihoterapie psihanalitica de cuplu au dubla recunoastere Romania – Franta: Avizarea Colegiului Psihologilor din Romania si Avizarea APSYLIEN REC Association de la psychanalyse des liens – Recherche Enseignement Clinique, Franta  

Inscrierea cuprinde trei etape:

  1. Trimiterea CV-ului si Scrisoare de Intentie (elaborarea unui raspuns in sinteza la intrebarea: De ce Psihanaliza de Cuplu?)
  2. Interviul de selectie (sustinut cu unul dintre formatorii A.R.P.C.F)
  3. Anuntarea rezultatelor si inscrierea in anul I de studiu

Costuri:

  • Taxa participare interviu: 50 lei
  • Taxa inscriere anul I studiu: 80 lei
  • Taxa participare / sesiune lucru: 250 lei

Coordonator Program Formativ Romania este psih. Stefania D. Nita. Supervizori si coordonatori Program Formativ Franta – Romania sunt psih. Christian Joubert si psih. Rosa Jaitin.

Inscrieri si informatii: contact@arpcf.com, stefania.nita@arpcf.com.

Inscrierile se fac in perioada 24 august – 30 septembrie 2009 pentru Seria a II-a de studiu (Octombrie 2009 – August 2010).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *