Psihodrama in societate: de la conflict la intalnire

Cea de a doua Conferinta Nationala de Psihodrama cu participare internationala „Psihodrama in societate: de la conflict la intalnire” va avea loc la Brasov intre 30 octombrie si 1 noiembrie. Evenimentul este organizat de cele doua asociatii de psihodrama din Romania – Asociatia Romana de Psihodrama Clasica (ARPsiC) si Societatea de Psihodrama “J.L. Moreno” (SPJLM) si va fi creditat de catre Colegiul Psihologilor si Colegiul Medicilor din Romania.

Intr-o societate aflata in plina transformare psihodrama devine un raspuns creativ si amplu, atat pentru conflictele si cautarile individuale, cat si pentru cele de la nivel social. Pentru cateva zile Brasovul va deveni un loc al intalnirii si confruntarii dintre specialistii interesati in aplicarea psihodramei in domeniile clinic, organizational si social. Evenimentul se va bucura de participarea extraordinara a urmatorilor invitati: Giovanni Boria (Italia), Maurizio Gasseau (Italia), Hilde Gött (Germania), Roberto de Inocentio (Spania), Francesco Muzzarelli (Italia).

Participantii la aceasta  conferinta (psihodramatistii aflati in supervizare ARPsiC  si SPJLM) vor  obtine  18 ore de supervizare. Conferinta va fi creditata de Colegiul Psihologilor si Colegiul Medicilor din Romania cu 10 credite pentru participare si cu 12 credite pentru coordonare workshop sau prezentare lucrari.

Taxe:

  • 150  Euro – inregistrare dupa 1 august 2009
  • 120  Euro – membrii ARPsiC si SPJLM (cu plata la zi a cotizatiei)
  • 80  Euro – pentru studenti aflati in formare in psihodrama (ARPsiC, SPJLM)
  • 100  Euro –  pentru studentii din alte scoli de psihoterapie/ facultati
  • 40  Euro –  pentru insotitori (include cocktail si banchet)

Informatii despre conferinta si inscrieri, la www.conferintadepsihodrama.ro.

Psihologie.ro va recomanda volumul Scrieri fundamentale. Despre psihodrama, metoda de grup si spontaneitate”, de J.L. Moreno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *