Cursuri de formare continua in psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului

Fundatia Generatia – Centrul de formare in Psihoterapia și Psihanaliza Copilului si Adolescentului anunta inceperea unei noi serii de cursuri de formare  de baza si continua in psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului, in Bucuresti.

Programul formativ, cu o durata de 4 ani, se adreseaza  studentilor și absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copii si adolescenti.

Programul formativ de baza in cadrul Centrului de Psihoterapie pentru Copii si Adolescenti – Fundatia Generatia se desfasoara pe o perioada de 4 ani si cuprinde:

A. formare teoretica de 2 ani (curs teoretic introductiv – 125 ore si curs teoretic aprofundat – 125 ore) / 250 ore.
B. seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, work-shop-uri (300 ore).
C. supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (1 an, simultan cu formarea in tehnica si clinica psihanalizei copilul
D. evaluari semestriale ale cursantilor si evaluare finala certificate prin diploma de absolvire a programului formativ de baza si continuu.

Fundatia Generatia – Centrul de formare in Psihoterapia și Psihanaliza Copilului si Adolescentului este institutie formatoare acreditata de CPR.

Detalii la telefon: 021.33.61.95, 0728.231.793.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *