Experientele copilariei in structura personalitatii adulte

Vrand nevrand personalitatea adulta are la baza experientele copilariei, experiente mai mult sau mai putin placute, experiente care se mentin cu incarcatura afectiva din timpul petrecerii lor. Ca adult,  pastram copilul din noi cu multe frici, resentimente, chiar angoase uneori, le pastram intr-o “cutie neagra” la care ne ferim sa ridicam capacul.

Prin acest workshop, si eventual urmatoarele, organizatorii isi propun sa contribuie la dezvoltarea personala a participantilor, repunand amintirile copilariei intr-o alta lumina.

Primul modul al seminarului se va desfasura in Bucuresti, la sediul Clinicii Aquamarin din Bucuresti, bd. Decebal nr.6 in data de 20 martie, inte orele 9:00-19:00.

Coordonator workshop: Stoltz Gabriela, doctor psiholog, formator – supervizor in  psihologie clinica , cadru univ. la Universitatea Hyperion,   Facultatea de Psihologie.

Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de dezvoltare personala.

Taxa de participare este de 100 lei.
La sfarsitul workshopului se acorda adeverinta de participare.

Informatii si inscrieri : contact@aquamarin. ro
Tel: 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *