Fiecare copil conteaza, invata sa traiesti cu ADHD

Evenimentul „Fiecare copil conteaza, invata sa traiesti cu ADHD” este organizat de Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala, in Bucuresti, in perioada 8-9 iunie 2012. Aceste doua zile de conferinta reprezinta o ocazie unica pentru profesionistii din domeniul sanatatii, educatiei, asistentei sociale si parinti, pentru a invata si discuta despre cele mai bune practici in domeniul ADHD.

Dr. Russel A. Barkley Ph.D, psiholog clinician specializat in problematica ADHD, recunoscut ca o autoritate la nivel international in ceea ce priveste ADHD la copii si adulti, va prezenta urmatoarele subiecte:

  1. ADHD: Diagnostic si subtipuri
  2. ADHD: Functiile executive si Autoreglarea: Implicatii pentru management
  3. Optimizarea tratamentului ADHD – Impactul comorbiditatilor

O lucrare esentiala ce cuprinde tehnici si programe de lucru cu copiii diagnosticati cu ADHD a lui Russel A. Barkley este „Copilul dificil. Manualul terapeutului pentru evaluare si pentru trainingul parintilor”.

Alt subiect-cheie abordat de conf. univ. dr. Camelia Stanciu va fi – „Elemente cheie pentru un management eficient al clasei, in cazul elevilor cu ADHD”.

Taxa de participare este de 650 lei/persoana.

Detalii despre eveniment si inscrieri online, pe site-ul www.afdp.ro.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea „Copilul dificil. Manualul terapeutului pentru evaluare si pentru trainingul parintilor”, de Russel A. Barkley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *