Parteneriatul Terapeutic, Unificare si Interdisciplinaritate

A III-a editie a Conferintei Internationale de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare cu tema ā€˛Parteneriatul Terapeutic, Unificare si Interdisciplinaritateā€¯ se va desfasura in Bucuresti, in zilele de 18 si 19 februarie 2012.

Conferinta este organizata de Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana (Institutul SPER) in colaborare cu Universitatea din Bucuresti – Centrul de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.

Organizatorii isi propun ca impreuna cu participantii sa gaseasca raspunsuri cat mai creative, realiste si responsabile la interogatiile privitoare la sensul, posibilitatile de dezvoltare si solutiile cele mai potrivite in procesul de colaborare intre psihologi, psihoterapeuti, medici, educatori, asistenti sociali, teologi.

Veti fi invitati sa gasiti impreuna cu organizatorii cele mai potrivite cai pentru cresterea fluiditatii muncii in echipa atat in domeniul clinic, educational, cat si pe terenul organizational si comunitar.

Organizatorii asteapta ideile dumneavoastra utile bazate pe practica interdisciplinaritatii. Organizatorii isi doresc sa promoveze holisticitatea si integrativitatea orientarilor si metodelor terapeutice precum si o viziune unificatoare care sa ne apropie mai mult de nevoile realitatii contemporane.

De asemenea, manifestarea doreste sa asigure cadrul necesar manifestarii tinerilor specialisti in domeniu si nu numai, prin prezentarea studiilor intreprinse in domeniul clinic, educational si social, al psihoterapiei, terapiilor si interventiilor sociale, optimizarii umane, dezvoltarii sociale, educatiei alternative si complementare pentru toate niveluile de varsta, interventiilor in criza, patologiilor individuale, familiale si colective in cadrul sesiunii de comunicari si a atelierelor de lucru.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul http://sper.ro.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda “Revista de psihoterapie experientiala“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *