Curs de Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu

Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie initiaza o noua perioada de inscrieri, incepand cu luna decembrie 2011, pentru Cursul de Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu, curs acreditat de COPSI, care va incepe din luna februarie 2012 in Bucuresti.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti CV si Scrisoare de Intentie la adresa e-mail stefania.nita@arpcf.com (raspuns in sinteza la intrebarea “De ce psihoterapie psihanalitica de cuplu?”).

Cursul se desfasoara un weekend/luna cu durata de 6 ore sambata si 6 ore duminica, pe o perioada de 4 ani si este finalizat cu DIPLOMA DE ABSOLVIRE in specialitatea PSIHOTERAPIE PSIHANALITICA DE CUPLU recunoscuta la nivel national de Colegiul Psihologilor din Romania – COPSI.

A.R.P.C.F colaboreaza cu Universitatea Paris V si APSYLIEN-REC Asociatia de Psihanaliza Legaturilor – Paris, Franta. Optional, persoanele care vor ca diploma de specializare in psihoterapie psihanalitica de cuplu sa aiba si recunoastere internationala, au posibilitatea de a obtine aceasta recunoastere prin participarea in cadrul acestui program formativ, la sesiunile de lucru cu formatorii francezi: Psihanalist Rosa JAITIN si Psihanalist Christianne JOUBERT.

Alte detalii, pe www.arpcf.com.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Relatii de iubire. Normalitate si patologie”, de Otto Kernberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *