Curs formativ cu tema „Psihoterapia si psihanaliza copilului si adolescentului”

Fundatia Generatia, prin Centrul de Psihoterapie si Psihanaliza Copilului si Adolescentului din Bucuresti, organizeaza, incepand cu ianuarie 2012, o noua serie de cursuri de formare de baza si continua in psihanaliza, specialitatea „Psihoterapia si psihanaliza copilului si adolescentului”.

Programul formativ se adreseaza  studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor in psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copiii si adolescentii.

Programul formativ de baza, cu o durata de 2 ani, cuprinde:

  1. Formare teoretica de 2 ani (curs teoretic introductiv si curs teoretic aprofundat).
  2. Seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, workshopuri.
  3. Supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (Cléopâtre Athanassiou-Popesco si Bernard Golse, membri ai Societatii Franceze de Psihanaliza, Antonino Ferro, membru al Societatii Italiene de Psihanaliza, Luis Rodríguez de la Sierra, membru al Societatii Britanice de Psihanaliza).
  4. Scoala de vara: prezentari de cazuri, supervizari, grupuri clinice, grupuri clinico-teoretice. Invitati internationali: Nadia Bujor si Michel Vincent (Societatea Franceza de Psihanaliza), Luis Rodríguez de la Sierra (Societatea Britanica de Psihanaliza).

Se fac evaluari semestriale ale cursantilor si evaluare finala; se ofera certificate prin diploma de absolvire a programului formativ de baza.

Taxa de participare este de 280 lei/luna.

Detalii si inscrieri, Ileana Trandafir – telefoane: 0726.680.045; 0751.277.045.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartile „Tratat de psihopatologia copilului” si „Tratat de psihopatologia adolescentei” de Daniel Marcelli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *