Testul Familiei

Cursul de formare in utilizarea Testului Familiei se va organiza in Bucuresti, pe 4 si 11 aprilie 2013. FamilyFormator este Elena Cozma, psiholog si psihoterapeut.

Participand la acest curs veti obtine informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului, cat si aduse de dumneavoastra).

Cursul se adreseaza psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti, dar si oricaror persoane dornice de dezvoltare personala.

Costul cursului este de 100 lei/persoana.

mediu_105Inscrieri:

  • e-mail: contact@cabinetdepsihoterapie.ro (mentionand la subject: “testul familiei”, continand numele, prenumele si un numar de telefon)
  • telefon: 0733.558.031

Alte detalii, aici – www.psihoterapieconfident.ro.

O prezentare a principalelor tehnici proiective ce pot fi folosite in practica terapeutica se gaseste in cartea „Tehnici proiective in evaluarea personalitatii”, de Nicolae Dumitrascu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *