Curs de formare în Psihoterapia Pozitivă

În octombrie – noiembrie 2014, începe formarea în psihoterapie pozitivă la Brașov. Mai sunt câteva locuri disponibile.

fomare45Cursul se încadrează în categoria formărilor complementare de tip master pentru psihoterapie, prin asociaţii profesionale (vezi Asociaţia Română de Psihoterapie Pozitivă, www.copsi.ro, furnizori de formare profesională, partea II). Formarea durează 4 ani și cuprinde un modul de bază, unul teoretic şi unul de dezvoltare personală. Se lucrează la sfârşit de săptămână, anual 4-5 întâlniri, 120 – 150 ore în funcţie de modul. Costul este de aproximativ 350 lei pe sesiune.

La curs se pot înscrie absolvenţi ai facultăţilor de Psihologie, medicină, precum şi absolvenţi ai uneia dintre următoarele facultăţi: asistenţă socială, pedagogie, sociologie, filozofie, teologie, cu condiţia efectuării pe parcurs a cursurilor prerechizite de: diagnostic şi evaluare clinică, psihologie clinică şi medicală, consiliere şi psihoterapie, psihiatrie şi psihopatologie, psihologia dezvoltării – conform reglementărilor CPR (www.copsi.ro).

Formarea va fi condusă de către dr. Emese Grosz, psiholog principal, supervizor în psihologie clinică şi psihoterapie, formatoare master pentru psihoterapie pozitivă.

Supervizarea se finalizează cu un examen focusat pe prezentarea a cinci cazuri. Se obține diploma de psihoterapeut autonom în psihoterapie pozitivă.

Persoană de contact, informaţii, înscriere:

  • Emese GROSZ, e-mail: emesepozitum@gmail.com

Asociaţia de Psihoterapie Pozitivă este membră a Federaţiei Europene a Centrelor de Psihoterapie Pozitivă (EFCPP) (acreditată de Asociaţia Europeană de Psihoterapie – EAP), membră a Federaţiei Române de Psihoterapie (FRP) (acreditată de Asociația Europeană de Psihoterapie / EAP) și este acreditată de Colegiul Psihologilor din România (CPR) ca furnizor de formare profesională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *