A explora şi a gândi inconştientul

Societatea Română de Psihanaliză vă invită să luați parte la programul Școlii de Psihanaliză (SRP), aflată la a 8-a ediție, în perioada 27-31 august 2014, la Predeal. Tema va fi, în acest an, „A explora şi a gândi Inconştientul”.

ideeLa acest eveniment sunt invitați să participe psihologi, medici, psihoterapeuți în formare, masteranzi, studenți interesați de teoria, practica, tehnica psihanalizei și terapiei psihanalitice.

Programul științific va include prezentări teoretico-clinice în plen, grupuri clinice coordonate de lectori ai Școlii, supervizări individuale, ateliere de psihanaliză și cultură.

Școala de Vară de Psihanaliză a SRP este certificată și primește credite de Educație și Formare Profesională Continuă din partea Colegiului Psihologilor din România și Colegiului Medicilor din România. Evenimentul va fi creditat cu puncte de participare din partea ambelor Colegii.

Printre lectori se vor număra psihanaliștii Rodica Matei, Brândușa Orășanu, Simona Trifu.

Taxa de participare este de 300 lei până la 15 iulie 2014 și, în limita locurilor disponibile, 350 lei după această dată.

Alte detalii despre eveniment, la adresele de e-mail: danielaluca_srp@yahoo.fr sau csoaladevara@srdp.ro.

Formularul de înscriere se poate descărca de pe următorul site: scoaladevara.srdp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *